3 Eylül 2016 Cumartesi

Neden Elektronik Sigara

Neden Elektronik Sigara


Aslında bir çok alanda teknolojiden yararlanan biz insanlar neden sigara konusunda teknolojiden faydalanmıyoruz. En önemli soru bizce budur. Çünkü sigara kullanan herkesin korkulu rüyasıdır. Sizin de böyle bir derdiniz varsa yani sigara içiyorsanız bizce bu yazıyı okumalısınız. 

Her şeyimiz teknolojikken neden sigaramız olmasın? Evet hayatımızda teknoloji hayatımızın her alanında ciddi gelişmeler yapıyor. Öyle ki evimizden tutun da arabamıza kadar her şey artık elektronik değil mi? Evet doğru, o zaman sigara içinde elektronik yani teknolojiden yararlanmanın zamanı geldi. İşte size Elektronik sigara ile söylemeye çalıştığımız da tam olarak budur. Bizim için önemli olan sigarayı bırakmak olduğunu unutmayalım. 


Elektronik sigara zararlımı, bir çok insanın aklındaki en önemli soru budur. Ama asıl soru elektronik sigara normal sigaraya oranla ne kadar zararlıdır. Çünkü elektronik sigarayı sigara içmeyen herhangi bir kişi alıp içmez. Yani kimse elektronik sigaraya başlamaz. Sigaraya başlar sonra da elektronik sigara sayesinde sigarayı bırakır. Bunu size söylediğimizde belki inanmayabilirsiniz. Ama denemekten çekinmeyin çünkü kaybedecek hiç bir şeyiniz yok. Buna karşın kazanacak çok şeyiniz var. 

Özetlemek gerekirse elektronik sigara da zararlıdır. Ama gelin görün ki sigara ile kıyaslandığında devede kulak gibidir. İşte bu sebeple de sizde bir akılcı hareket yaparak elektronik konusunu tekrar düşünmelisiniz. Sözde sigarayı bırakmak istiyorum demek istemiyorsanız somut bir adım atarak elektronik sigara aldan bir elektronik sigara alarak hayatınıza bir yenilik katın. 

Gelelim neden elektronik sigara?

  • Normal sigaraya göre çok daha az zararlı yada önemsenmeyecek kadar zararlıdır.
  • Normal sigaraya göre çok daha ekonomiktir. Yani neredeyse 3 te 1 fiyatınadır.
  • Her ortamda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yani nerede canınız istedi hemen çıkarıp içebilirsiniz. Dışarıya, balkona çıkmanıza gerek yoktur.
  • Yakınızda ki insanlara zarar vermez. Çünkü kimseye zarar vermez.
  • Kanserojen madde içermez. Unutmamız gerekiyor ki sigarada binlerce zararlı madde bulunmuştur.
Yukarıda ki farklardan çok daha fazlasını sayabilir yada tartışabiliriz. Ama zaten bu sebepler size yeterli olacaktır. Size tavsiyemiz elektronik sigaraya bir şans vermenizdir. Çünkü elektronik sigaranın size katacağı çok şey olacaktır. Sevdiklerinize ve size en az zarar veren sigara türü elektronik sigaradır. Sizde kendinize bir iyilik yapın ve elektroniksigaraal.com u ziyaret ederek bütçenize ve zevkinize göre bir elektronik sigara alıp deneyin. Emin olun memnun kalacaksınız ve sağlığınızdaki farkı hissedeceksiniz. Sabah uyandığınızda daha rahat bir hisle uyanmak istemezmisiniz? 

Unutmayalım ki sigara içmeyen bir insan sigara içen bir insandan aldığı koku hiçte öle güzel bir koku değildir. Elektronik sigara ile bu sigara kokusunu gerek ağzınızda gerekse üstünüzde temizlersiniz. Çünkü elektronik sigaranın kokusu yoktur.  

elektroniksigaraal.com size birinci sınıf ürünleri bir hafta garanti kapsamında sunmaktadır. Ve Türkiye’de en kurumsal elektronik satan firmadır.  Çok daha fazla bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz. Elektronik sigaranın kurumsal yüzü elektroniksigaraal.com. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder