21 Eylül 2016 Çarşamba

Elektronik Sigara ile Sigarayı Bırakmak

Elektronik Sigara ile Sigarayı Bırakmak


Eğer sigara içiyorsanız ve sigarayı bırakmak istiyorsanız size en iyi çözüm, elektronik sigara dersek yanlış söylemiş olmayız. Çünkü elektronik sigara diğer alternatif ürünlere göre çok daha fazla şans tanır size. Ancak unutmamak gerekir ki öncelikle sizin sigarayı bırakmaya karar vermiş olmanız gerekiyor. Eğer siz sigarayı bırakmak istemezseniz o zaman işiniz çok daha zordur.
Elektronik sigara sizi sigarasız günlere bir adım daha yaklaştırmak için ideal bir çözümdür. Her ne kadar zararlı olduğu söylensede emin olabilirsiniz ki gelişmiş ülkelerde böyle değildir. Kaldı ki yakın zamanda doktorlar reçeteye yazarlarsa şaşırmayın. 
sigara-birakmak
Sigara Size Böyle Zarar Verir ...

Her şeyden önce sigaranın var olan zararlarının herkes farkında aslında ve bırakmayı da herkes istiyor. Ama bazen kararlılık ta gerekir. İşte elektronik sigara burada devreye girmektedir. Yani size sigarayı bırakmanıza gerçekten de yardımcı olur.
Aslında sigarayı bırakmak için yapılan her çalışma iyidir. Ancak bunların için de en değerlisi gelin görün ki elektronik sigaradır
Nikotin bandınikotin sakızı gibi alternatif çözümler de var. Ve bunlarda oldukça önemli, ama unutmamak gerekir ki adı da üstünde olduğu gibi nikotin ihtiyacınızı gidermek üzere üretilmişlerdir. Ve bu konuda da ne kadar başarılı olduklarını da hemen tartışabiliriz. Neden mi, nikotin sakızını çiğnediğininiz zaman midenize giden bir nikotin söz konusudur. Aynı şey nikotin bandı için de geçerlidir. Yani size nikotini verme şekilleri de normalde sigara içerken ki aldığınız yollarla vermemektedir. Bu durum da ne kadar başarılı olacağını siz düşünün.

Devlet bir çok çalışma yapmıştır sigara ile ilgili ama yine de yeterli değildir. Sizin de bu konuda bir takım çalışmalar yapmanız gerekiyor. Elektronik sigaraya güvenerek sigarayı bırakmak pekala mümkündür. Elektronik sigara sayesinde çok kısa sürede ve elektronik sigaranın bu işteki başarısı da önemli bir etkendir. Elektronik sigara sayesinde sigarayı bırakma durumunuz yüzde ellidir. Yani her iki elektronik sigara kullanan bir kişi sigarayı bırakmaktadır. 

Elektronik sigaranın sadece kişisel olarak ekonomik boyutunu düşünmemek gerek. Az önce her bir şahıs için elektronik sigaranın maddi boyutunu inceledik. Birde bunu genel olarak düşünürsek yani ülke ekonomik boyutu da var. 
nikotin-bandi
Nikotin Bandı ve Sakızı


Elektronik sigara normal sigara ile aynı sistemi kullandığı için sanki sigara içiyormuşsunuz gibi nikotin verir size. Bu da sizin nikotin ihtiyacınıza tam olarak cevap verecektir. Elektronik sigara ile sigarayı bırakmak bu açıdan çok daha kolaydır. Ayrıca elektronik sigaranın içerisinde ki nikotin değerleri her ne kadar size sigaraya yakın gibi gözükse de içerisinde ki buhar olayından dolayı normal sigara gibi kalıcı bir durum bırakmaz. Yani elektronik sigara içerisindeki nikotin vücudunuza çok az zarar verir yada zarar vermez. Üstelik e sigara da ki nikotin değerlerine müdahale etme şansınız vardır.
Yani sigara içerek aslında ülkemize muazzam paralar kaybettiriyoruz. Oysa elektronik sigara ile bu rakamı azaltmak pekala mümkün. Elektronik sigara normal sigaradan çok daha ucuza mal olması bize ciddi oranda ekonomi sağlar. 
Elektronik sigara ile sigarayı bırakmak isterseniz diğer bir avantajınız ise normal sigarada ki alışkanlıklarınızı elektronik sigara ile yaşarsınız. Yani el alışkanlığını esigara da yakalarsınız. Yani sanki elinizde sigara varmış gibi bir his verir size. Buna karşın nikotin bandı yada sakızı size aynı hazzı vermeyecektir.

janty-ego-c-vv-elektronik-sigara-1-500x500
Elektronik Sigara Size Çözüm Olabilir Denemekten Bir Şey çıkmaz

Elektronik sigara ile Sigarayı bırakmak isterseniz bir başka durum ise dudak alışkanlığınızdır. Hatta bazen denir ki dudak tiryakisidir. Yani el alışkanlığı gibi dudak alışkanlığı açısından da elektronik sigara ciddi bir avantaj sağlar. Çünkü elinize aldığınız ve dudağınıza götürdüğünüz bir ürün söz konusu. Bu da size ciddi bir avantaj sağlar ki birazcık irade biraz sabır ve biraz istekle elektronik sigara sigarayı bırakmanız konusun da ciddi başarılar elde eder.

Elektroniksigaraal.com size sigarasız sağlıklı günler diler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder