28 Eylül 2016 Çarşamba

Elektronik Sigara Kullananların Yorumları

Elektronik Sigara Kullananların Yorumları


Günümüzün en önemli sorunlarından birisi olan sigara için en güzel çözümlerden birisi olan elektronik sigara için acaba insanlar ne diyor diye araştırdık. Elbette ki olumlu ve olumsuz durumlar için kafanızda bir takım sorular oluşacaktır. Ama aslı olan elektronik sigaranın size ne kadar faydası olacağıdır.

Genel olarak yorumlara baktığımızda ürünü bilmeyen yani elektronik sigarayı bilmeyen insanlar hali ile korkarak yaklaşmaktadır. Yani ön yargı ile bakmaktalar ama gelin görün ki elektronik sigarayı kullanan insanlar genel olarak elektronik sigaraya devam etmekte ve çok azı yeniden sigaraya başlamaktadırlar. Bunun birçok örneği varken etrafınıza da bakabilirsiniz.

Kısaca elektronik sigaranın yakıtıdır. Bilimsel olarak açıklamak gerekirse içerisinde bitkisel  gliserin, aroma esansı, terepötik nikotin içermektedir.  Bu maddelerin belirli oranları ile bir araya gelen bir karışım dır. Sıvı haldedir.  Tüketilirken gaz halini alarak uçup gitmektedir. Teknik olarak buhar olmaktadır.


Önce olumsuz elektronik sigara yorumlarına bakalım;

Elektronik sigara kesmedi beni durumu, en çok söylenen söz bu olsa da aslında bu kişilerin genel olarak asıl durumları sigarayı bırakmaktan ziyade ben denedim ama olmadı demeleridir. Yani zaten sigarayı bırakmak istemeyen kişiler genel olarak elektronik sigara beni kesmedi diyorlar.

Elektronik sigaranın herhangi bir faydası yok diyenler de az değil. Evet, bu tarz insanların içinde elbette ki gerçekten de fayda görmeyen insanlar var ancak gelin görün ki yine sigarayı bırakma isteğinin olmaması ve kendine olan ben elektronik sigarayı denedim ama ne yazık ki olmadı diyen insanlar la doludur. Siz de elektronik sigarayı hakkı ile kullanıp ayrıca sigarayı da gerçekten de sigarayı bırakmak isterseniz emin olun başarı oranınız yüzde 80 – 90 dır.

Aslında olayın en hassas yeri burasıdır.  Siz gidip bir paket sigara aldığınızda bana nikotin değeri fazla olsun yada az olsun deme şansınız yok. Yada ben bu sigaranın muzlusunu, çileklisini, kavunlusunu  yani onlarca çeşit sayılabilir şeklinde isteyemezsiniz. Çünkü öyle bir şansınız olmaz sigara paketinde ne varsa onu içersiniz. 


Bunlara karşın genle yapı yani elektronik sigara kullananların yorumları, genel olarak sigarayı bırakmaya ciddi fayda sağladığı yönündedir. Yani elektronik sigara sayesinde sigarayı bırakanların oranı hiç te küçümsenecek oradan da değil. Elekroniksigaraal.com a göre bu oran %50 dir. Yani elektronik sigara kullananların yarısı sigarayı bırakabilmektedir.

Kısaca olaya doğru açıdan baktığımız da, elektronik sigara kullanan insanların yorumları olumlu yöndedir. Unutmamak gerekir ki elektronik sigara kullanmanın amacı zaten sigarayı bırakmaktır. Yani elektronik sigarayı bir keyif aracı olarak düşünmekten daha önemlidir. Yani elektronik sigara sizin sigarayı bırakmanıza yardımcı olabilecek bir üründür. Bu bağlamda elektronik sigara hakkında yapılan yorumları iyi değerlendirmek gerekmektedir. 

Ve bütün sigara paketlerinin içerisinde aynı şey yani sigara vardır. Bunların da içerisindeki malzemeler hep aynıdır. Yani nikotin değerini değiştirme şansınız olmaz. Ancak likit de böyle bir şansınız vardır. Yani yukarıda belirtilen özellikteki her şeyi siz seçebilirsiniz. Yani ben karpuzlu likit istiyorum bu gün karpuzlu sigara içeceğim dediğinizde kimse siz gülmez. 

1 yorum:

  1. #ElektronikSigaraKullananlarınYorumları ,
    #ElektronikSigaraFiyatları ,
    #Elektroniksigara ,
    #Esigara ,
    #elektroniksigarafiyat ,
    #ucuzelektroniksigara ,
    #KaliteliElektronikSigara ,
    #elektroniksigaralikit ,
    #esigaralikit

    YanıtlaSil